Zithromax bestellen online bij bacteriele chlamydia infecties

Wat is zithromax?

Zithromax is een antibioticum met als werkzame stof azithromycine, is een middel dat wordt gebruikt om infecties met bacteriën te bestrijden. Zithromax wordt veel gebruikt als er sprake is van chlamydia, maar kan ook bij andere infecties effectief zijn. Het bijzondere van azitromycine is, dat deze stof na opname door het lichaam, slechts langzaam weer verdwijnt. Hierdoor is de werking langdurig.

Waar kun je het voor gebruiken?

Een bacterie-infectie kan snel opgelopen worden. Zithromax is bij de meeste van deze infecties effectief. Het middel wordt veel voorgeschreven om seksueel overdraagbare ziekten, zoals chlamydia, te bestrijden. Bij Chlamydia worden slijmvliezen besmet met de bacterie Clamydia Trachomatis, vandaar ook de naam van de ziekte. Door te behandelen met azithromycine wordt de aanmaak van eiwitten van de bacterie geremd, waardoor groei uitblijft en uiteindelijk verdwijnt. Als u last heeft van deze ziekte, dan is Zithromax bestellen dus een goed idee.

Zithromax bestellen en de infectie behandelen

Zithromax bestellen kunt u eenvoudig online. U kunt op Medicijnen.org goedkoop Zithromax bestellen zonder recept. Het middel kan worden ingezet voor andere bacteriële infecties dan Chlamydia, zoals infecties van longen, luchtwegen, keel, amandelen, het middenoor, bijholtes, e.d. Ook bij infecties van de huid, de ziekte van Lyme of diarree kan het middel goede diensten bewijzen. Ook dan is Zithromax bestellen dus een aanrader.

Hoe gebruik je het?

Door zithromax te bestellen pakt u de bacterie-infectie aan. Elk medicijn wordt in een bepaalde dosering voorgeschreven. Voor een optimaal effect is het uiteraard de bedoeling, dat u zich aan deze dosering houdt. Op welke manier het middel ingenomen moet worden hangt af van de vorm waarin het middel komt. Tabletten dienen in hun geheel te worden doorgeslikt. Als de azithromycine in vloeibare vorm komt, schud dan de fles voor gebruik en meet met behulp van het meegeleverde maatinstrument de juiste hoeveelheid af. Voedsel heeft geen invloed op de opname van de werkzame stoffen, het maakt dus niet uit of het voor, tijdens of na de maaltijd wordt ingenomen. Een typische kuur duurt één (bij de meeste Chlamydia-infecties) tot vijf dagen.

Bijwerkingen

Er zijn enkele bijwerkingen bekend, die soms, zelden of zeer zelden optreden:

  • Misselijkheid, buikpijn, diarree, winderigheid-
  • hoofdpijn, verward zijn, duizeligheid en slaapproblemen
  • Zeer zelden: overgevoeligheid, leverafwijkingen, verstoring van de smaak, hartkloppingen, ernstige diarree

Neem bij nadelige bijwerkingen of bij vragen altijd even contact op met een arts.