Serum Gezicht …Een Extra Voor Je Huid!

Serum voor het gezicht is een product ter aanvulling van uw dagelijkse gezichtsverzorging. En wat voor één! ’s Morgens vóór het aanbrengen van de dagcreme smeer je dit kleine wondertje op uw gezicht. Kleine wondertje, waarom? Omdat het product sterk geconcentreerd is en je heel weinig nodig hebt voor het inwrijven van de gezichtshuid. Eén vingertopje volstaat wegens de hoge concentratie aan natuurlijke bestanddelen. En die bestanddelen zijn: Haver Beta-glucanen, colloïdaal zilver, esters van hogere vetzuren met in hoge concentratie de Omega 3-6-9 , kokosolie en natuurlijk niet te vergeten de onmisbare Vitamine C!

’s Avonds doe je net hetzelfde, maar dan vóór uw nachtcreme of hydraterende creme. Kan dit Serum Gezicht dan bijvoorbeeld mijn dagcreme niet vervangen, hoor ik je denken…Wel nee, in dagcreme zitten er nog meer stoffen tegen de schadelijke UV-stralen, dus blijft het noodzakelijk dit verder te gebruiken. De serum voor het gezicht kun je zien als een extra oppepper voor als uw huid het eventjes moeilijk heeft. Bijvoorbeeld uw gezicht ziet zo rood als een kreeft wegens overmatig zonnen ,met verschrikkelijke pijn erboven op. Wel dan kan het Serum voor het gezicht een versneld soelaas brengen, zodat de roodheid en pijn in sneltempo verdwijnt.

Maar ook zonder noemenswaardig probleempje kun je het Serum Gezicht sowieso dagelijks gaan gebruiken als uw wenst dat de natuur nog een extra handje kan geholpen worden. Het serum is geschikt voor elk huidtype en elk huidprobleem en zal naast het kalmerend en sterk regenererend effect zorgen voor een vlugge vermindering van een felrood gekleurde huid door acnee, huiduitslag en dergelijke. Dit zal jij, maar ook zeker uw omgeving echt héél snel merken. Uw huid zal in geen tijd weer zijn oorspronkelijke mooie en natuurlijke kleur aannemen! Als dat geen extra troef is.