Tanden rechtzetten

Veel mensen zijn eigenlijk niet tevreden met hun tanden of hele gebit. Deze mensen schamen zich vaak en durven dan ook niet te lachen. Bij een grote groep mensen is niet bekend welke cosmetische behandelingen er mogelijk zijn om hier verandering in te brengen.

Een lach is eigenlijk de belangrijkste accessoire die je altijd bij je draagt. Met je lach zet je de eerste indruk van jezelf neer. Een mooie, vriendelijke lach draagt dan ook bij aan je zelfvertrouwen. Rechte en witte tanden zijn daarom ook een ideaalbeeld voor veel mensen. Vaak is niet bekend wat de snelste en beste manier is om het rechtzetten van tanden voor elkaar te krijgen. Er zijn veel verschillende opties, maar veel tandartsen geven vaak niet de gewenste informatie.

Rechtzetten van de tanden

Voor het rechtzetten van tanden wordt al snel gedacht aan het nemen van een beugel (orthodontie), toch zitten veel mensen hier niet op te wachten. Naast het nemen van een beugel kunnen er ook facings en veneers worden geplaatst voor het rechtzetten van de tanden. Facings en veneers zijn dunne schildjes die permanent op de tanden worden geplaatst. Deze worden geheel op maat gemaakt. Porseleinen facings zijn van de beste kwaliteit en gaan levenslang mee.

Witte lach

Voor een witte lach kan je gebit worden gebleekt, wel is het hierbij belangrijk om er rekening mee te houden dat als je hiermee begint, je het bleken van je gebit vervolgens moet blijven herhalen. Facings en veneers zorgen niet alleen voor het rechtzetten van je gebit, maar ook voor een witte lach die niet meer verkleurt.

Testen

Ben je er nog niet helemaal over uit of je een cosmetische behandeling wilt ondergaan? Dan zijn testeneers ook nog een mogelijkheid. Testeneers laten je het effect van een mooie lach ervaren zonder een cosmetische behandeling. Testeneers worden gemaakt van kunststof en op maat gemaakt voor jouw gebit. Op deze manier kan je zelf bepalen of een uiteindelijke behandeling voor het rechtzetten van je tanden, zoals een beugel of facings en veneers, iets voor jou is.